"Virusificarea" activităților

"Virusificare"= diversificarea activităților pe fondul virusului (Corona).

Da, de când cu acest virus, multe persoane își diversifică activitățile în izolare: fac sport, gătesc, construiesc în curte, petrec mai mult timp cu copiii, vorbesc mai des cu cei dragi la telefon și pe internet... lucruri pe care ar fi bine să le facem mai mult și atunci când nu suntem izolați în case.

Tot ca efect al carantinei, a apărut teleșcoala. Începem, în sfârșit, să modernizăm și metodele de instruire! Asta e foarte bine! Nu pentru a înlocui educația clasică, ci pentru că diversificarea metodelor este benefică, ba chiar necesară în contextul actual. În aceeași categorie intră și telemunca, teleantrenamentele sportive... în principiu, tot ce se poate face (integral sau parțial) de la domiciliu.

Eu am învățat noi exerciții fizice de la gimnastul Marian Drăgulescu și comunic mai mult cu cei dragi folosind tehnologia. De asemenea, scriu, citesc și mă ocup de proiecte personale mai mult decât de obicei.

Voi ce faceți în carantină? Cum vă ajută ea să vă diversificați activitățile? Haideți să stăm acasă, să salvăm vieți și să vedem partea bună a lucrurilor! 😍


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curajul de a renunța

TREI COPII PERICOL PUBLIC-Greșeli de educație, ADHD sau tulburare de conduită? Cum le tratăm?-