Diferență și esență

Trei idei cu care ne luptăm mai ales noi femeile (deși, din ce în ce mai mult și bărbații au de-a face cu ele) însoțite de alternativele lor raționale:

  1. Fii slabă. Păi, de ce să fii slabă? Și cât de slabă să fii ca să te încadrezi în tipare? Mai degrabă, fii sănătoasă! Menține un nivel de greutate care să te ajute să rămâi sănătoasă!

  2. Fii într-o relație de dragoste. Da, e foarte des întâlnită ideea asta. Dacă ai atins o anumită vârstă, e ciudat să nu fii într-o relație stabilă sau chiar căsătorit. Și ce se întâmplă? Intrăm în orice relație doar ca să scăpăm de presiunea grupului. Dar, de fapt, în felul ăsta dovedim că nu ne iubim suficient pe noi înșine. Deci, iubește-te pe tine însăți mai întâi! Apoi, vei putea să-l iubești și pe cel care e potrivit pentru tine. Vă veți găsi reciproc (pentru că vă va fi clar ce căutați la o relație) și vă veți iubi autentic!

  3. Fii mereu în pas cu moda. Indiferent că e vorba de vestimentație, tehnologie sau orice altceva, important e să rupi gura târgului cu cele mai moderne, sofisticate și scumpe piese. Păi de ce? Nu e mult mai simplu și original să-ți găsești propriul stil, lucrurile cu care TU te simți confortabil? De fapt, oamenii care dictează moda sunt cei care întâi și-au găsit propriul stil! #Chiquititas2013 #Carol 😍


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TREI COPII PERICOL PUBLIC-Greșeli de educație, ADHD sau tulburare de conduită? Cum le tratăm?-

Curajul de a renunța