#LecțiiDeViață Ce am învățat din gimnastică?

1. Nu există sportiv fără antrenor și nici antrenor fără sportiv. Să le fiu recunoscătoare celor care mă ajută să îmi ating obiectivele.

  2. Momentele speciale merită să fie trăite din plin chiar dacă sunt scurte.

  3. Contează să știi cum să cazi (pentru a nu te accidenta grav) și să știi să te ridici și s-o iei de la capăt cu încredere și perseverență. Niciun obiectiv care merită efortul nu se atinge ușor. Orice nereușită este o lecție de viață! 😏


4. Chiar dacă o perioadă ești nevoit să te oprești, nu înseamnă că s-a încheiat totul pentru tine. Poți reveni într-un alt moment mai prielnic.

  5. Dorește-ți mereu mai mult și, în același timp, fii mulțumit cu ce ai și bucură-te. Astfel, vei putea progresa, păstrându-ți zâmbetul pe buze!

  6. Înțelege valoarea activității tale și fă totul din pasiune. Așa vei putea trece mai ușor peste momentele grele și vei putea păstra amintirile frumoase.

  7. Secretele succesului, în orice aspect al vieții, sunt mai multe: colaborarea stânsă cu echipa, la bine și la greu; faptul de a munci din greu și a te plânge cât mai puțin posibil; a ști să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie/umilință (adică recunoscând propriile limite și apreciind valoarea/calitățile celorlalți).🏆

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Curajul de a renunța

TREI COPII PERICOL PUBLIC-Greșeli de educație, ADHD sau tulburare de conduită? Cum le tratăm?-